Nieuwe Kast van Kamphuis

Vanavond om 20.00 uur is het weer tijd voor De Kast van Kamphuis op Lansingerland FM. Almer Kamphuis draait ookvanavond weer twee uur lang de lekkerste platen. Vanavond hoor je onder meer nummers Paul & Fritz Kalkbrenner, Johan en The Script. Daarnaast zijn ook de vaste onderdelen er weer; de nieuwsplaat, Meet&Greet en Joep van Mourick’s CD-recensie. Daarnaast wordt er weer een plaat toegevoegd aan de muziekketen. Ideeën zijn nog altijd welkom. Laat het even weten door te reageren op dit bericht.

Download tip

Ook kiest Almer Kamphuis vanavond weer een nieuwe download tip. Een plaat die zo goed is, dat je hem gewoon moet downloaden. Daarnaast wordt deze plaat een week lang gedraaid in ieder programma dat door Kamphuis gepresenteerd word. Wat wordt de opvolger van Als Zij Langs Loopt van Flinke Namen? Je hoort het vanavond. Vanaf 20.00 uur De Kast van kamphuis op Lansingerland FM.

Onze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over de gebruikte cookies en onze privacy-verklaring. Bij het gebruik van de website worden automatisch cookies geplaatst.
Akkoord, verberg dit bericht