Nieuwe Kast van Kamphuis

Vanavond om 20.00 uur is het weer tijd voor De Kast van Kamphuis op Lansingerland FM. Almer Kamphuis draait ookvanavond weer twee uur lang de lekkerste platen. Vanavond hoor je onder meer nummers Paul & Fritz Kalkbrenner, Johan en The Script. Daarnaast zijn ook de vaste onderdelen er weer; de nieuwsplaat, Meet&Greet en Joep van Mourick’s CD-recensie. Daarnaast wordt er weer een plaat toegevoegd aan de muziekketen. Ideeën zijn nog altijd welkom. Laat het even weten door te reageren op dit bericht.

Download tip

Ook kiest Almer Kamphuis vanavond weer een nieuwe download tip. Een plaat die zo goed is, dat je hem gewoon moet downloaden. Daarnaast wordt deze plaat een week lang gedraaid in ieder programma dat door Kamphuis gepresenteerd word. Wat wordt de opvolger van Als Zij Langs Loopt van Flinke Namen? Je hoort het vanavond. Vanaf 20.00 uur De Kast van kamphuis op Lansingerland FM.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>